Connect with us

Stiri externe

Imagini de la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Cum s-au costumat invitaţii!

Castelul Bran, cunoscut peste tot în lume drept Castelul lui Dracula, a găzduit seara trecută cea mai exclusivistă petrecere de Halloween, organizată de însuși Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX. Iată cum s-au costumat invitații!

Publicat

pe

Imagini de la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Cum s-au costumat invitaţii!

Weekend-ul acesta a fost unul plin de petreceri de Halloween. Nu doar peste ocean, ci și în țara noastră. Cea mai exclusivistă dintre ele, petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran. Miliardarii lumii și vedete de top de la Hollywood au venit în România pentru a bifa fița supremă. Să petreacă noaptea de Halloween la Castelul lui Dracula!

Elon Musk se pare că ar fi fost organizatorul seratei, iar Angelina Jolie s-ar fi numărat printre invitați. Cu toate astea, niciunul dintre cei doi nu a fost surprins în fotografii care să stea drept mărturie. Singurul care a confirmat pentru Pro TV prezența celor doi a fost, sub protecția anonimatului, un angajat de la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Brașov. Acolo unde starurile și-au început petrecerea sâmbătă seara.

Sergey Brin (fondatorul Google), Luke Nosek (cofondatorul PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail, membru al consiliului de administrație al Space X), Larry Page (co -fondatorul Google), Elle MacPherson și Julia Sandstorm au petrecut însă cu siguranță un weekend de pomină în România.

Așa cum era de așteptat, invitații s-au costumat în diferite personaje la petrecerea de Halloween de la Bran.

Advertisement

Și site-ul cancan.ro a publicat imagini cu invitații sosind la cel mai misterios party de Halloween:

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *