Connect with us

Evenimente

Imagini de la premiera noului sezon The Crown. Cum s-a afișat Prințesa Diana (Elizabeth Debicki)!

Actorii din distribuția The Crown au participat săptămâna aceasta la premiera noului sezon, eveniment care a avut loc la Londra. Alături de ei a fost Ted Sarandos, director general Netflix. Iată cum s-a afișat Prințesa Diana (Elizabeth Debicki)!

Publicat

pe

Imagini de la premiera noului sezon The Crown. Cum s-a afișat Prințesa Diana (Elizabeth Debicki)!

Premiera noului sezon The Crown a avut loc săptămâna aceasta la Londra. La eveniment au participat atât actorii din distribuție, cât și Ted Sarandos, CEO Netflix. În prima parte a evenimentului, acesta a urcat pe scena de la Theatre Royal Drury Lane. A spus câteva cuvinte despre mult așteptatul sezon 5. În discursul său, Ted Sarandos a spus despre The Crown că este „bijuteria coroanei” producțiilor originale marca Netflix.

Pe covorul roșu au pășit actorii Jonny Lee Miller, Imelda Staunton, Dominic West, Elizabeth Debicki, Jonathan Pryce și Lesley Manville. În prezent, ei se află în plină filmare pentru sezonul 6, despre care se spune că va fi și ultimul.

Jonathan Pryce joacă rolul Prințului Philip. Johnny Lee Miller îi dă viață fostului premier britanic John Major. Dominic West îl interpretează pe Prințul Charles, Elizabeth Debicki este Prințesa Diana, iar Lesley Manville o joacă pe Prințesa Margaret. Imelda Staunton este cea care joacă în acest sezon rolul Reginei Elisabeta a II-a.

Gillian Anderson a fost și ea prezentă la premiera sezonului 5. Asta în ciuda faptului că ea nu apare în acest sezon. În sezonul 4, a jucat rolul lui Magaret Thatcher. De asemenea, se spune că ar fi într-o relație cu Peter Morgan, scenaristul serialului.

Advertisement

Nu au lipsit nici Claudia Harrison (Prințesa Anne), Senan West (Prințul William), Salim Daw (Mohamed Al-Fayed), Olivia Williams (Camilla Parker Bowles) și Khalid Abdalla (Dodi Al-Fayed).

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *