Connect with us

News

In adolescenta, Andreea Esca visa sa devina actrita

Andreea Esca visa in adolescenta sa devina actrita. Destinul i-a rezervat insa o cariera fulminanta in televiziune, devenind vedeta principala a celui mai puternic post TV din Romania, Pro TV

Publicat

pe

In numarul aniversar al revistei The ONE, Andreea Esca a fost de acord sa ii prezinte pe oamenii care i-au marcat existenta.

Nu numai ca vorbeste despre ei si despre experientele petrecute alaturi de acestia, dar a si realizat mai multe sedinte foto cu ei: pe scena cantand langa Loredana, Stefan Banica, Nicu Alifantis, Horia Brenciu si George Vintila, cu familia si prietenii la Snagov, in studioul stirilor PRO TV cu colegii, cu familia sotului la Paris, cu regizorii de film pe care ii admira si, nu in ultimul rand, cu Adrian Sarbu.

In materialul ce insoteste fotografiile, Andreea Esca isi aminteste cu drag de perioada cand voia sa dea la Teatru, de vremurile in care era indragostita de actorul Ovidiu Iuliu Moldovan si cand, in liceu, juca intr-un spectacol regizat de colegul ei Razvan Radulescu, scenaristul si regizorul de acum.

Vedeta stirilor PRO TV marturiseste ca tatal ei i-a spus dupa 20 de ani in timp ce erau impreuna la un spectacol: “Stii ce, de fapt tu jucai foarte bine”.

Andreea povesteste ca a descoperit teatrul de mica, atunci cand invatatoarea o ducea la spectacole: “Unele piese nu le intelegeam deloc, dar de altele eram fascinata. Imi amintesc perfect sala Bulandra de la Izvor, cand ma strecuram prin coada, inghesuita de <<oamenii mari>>. Bineinteles ca ma indragostisem de Ovidiu Iuliu Moldovan si la <<Caligula>> ajungeam aproape pe scena din dorinta de a-l vedea mai bine. Apoi, ii gaseam fermecatori pe Adrian Pintea, Emil Hossu, Gelu Nitu…”

Advertisement

Vedeta isi aminteste ca a mai cochetat cu “showbizul” acelor vremuri atunci cand regizorul Geo Saizescu a chemat-o la un casting pentru un film dedicat adolescentilor. Dar nu a ajuns sa faca nici teatru si nici film, pentru ca parintii ei   s-au pus de acord:

“O sa mori de foame si, daca nu te combini cu vreun mare regizor, nu o sa vezi niciun rol, oricum”. Si desi nu era de acord cu aceasta teorie, dar isi asculta parintii fara sa comenteze, i-a spus d-lui Saizescu ca nu o sa inceapa meditatiile pentru IATC.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *