Connect with us

Stiri externe

In anii ’90 era sex symbol, acum este desfigurata de operatiile estetice!

Daca in anii ’90, pe cand juca in celebrul serial Twin Peaks, Lara Flynn Boyle era considerata un veritabil sex symbol, in prezent actrita este desfigurata de operatiile estetice.

Publicat

pe

Lara Flynn Boyle facea furori cu frumusetea ei in anii ’90, pe vremea cand juca in Twin Peaks. Unele femei o admirau, altele o invidiau, iar barbatii visau la ea cu ochii deschisi. Un veritabil sex symbol. Anii pare insa ca nu au trecut prea frumos pentru Lara.

Lara Flynn Boyle nu a mai fost vazuta public de multa vreme. Ultima sa aparitie publica a avut loc acum 2 ani. Si nu a fost nici pe departe vreo aparitie glam, ci una cu sticla de whiskey in mana.

Iata insa ca saptamana aceasta, paparazzi au surprins-o in timp ce isi plimba cainele prin Los Angeles. Femeia frumoasa de alta data este acum o simpla amintire. Lara Flynn Boyle pare in prezent desfigurata in urma operatiilor estetice nereusite.

Lara a jucat rolul Donna Hayward in serialul Twin Peaks intre 1990 si 1991. S-a si iubit, vreme de 2 ani, cu colegul sau de platou Kyle MacLachlan.

Lara Flynn Boyle a trait o poveste de iubire si cu Jack Nicholson. Si-au facut publica relatia in 1999, la Premiile Emmy. Si-au spus insa adio un an mai tarziu.

Advertisement

De nerecunoscut! Lara Flynn Boyle, desfigurata de operatii estetice!