Connect with us

Stiri Interne

În ce apartament s-a mutat Alina Sorescu după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț și luptă în instanță pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Iată în ce apartament s-a mutat Alina Sorescu după despărțire.

Publicat

pe

În ce apartament s-a mutat Alina Sorescu după despărțirea de Alexandru Ciucu

După un mariaj ce a durat 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la despărțire. Cei doi se află în plin proces de divorț. Ba mai mult decât atât, luptă în instanță pentru custodia fetițelor pe care le au împreună.

Alina și încă soțul ei nu mai locuiesc împreună. Artista s-a mutat alături de micuțe într-un apartament din sectorul 1 din București. Un apartament de lux pentru care ar fi plătit 300.000 de euro, conform Click.ro.

Apartamentul în care s-a mutat Alina Sorescu are 4 camere și se întinde pe 140 mp. Se află într-un cartier rezidențial unde locatarii au acces la multe facilități. Printre acestea sală de fitness, piscină, parc și locuri de joacă.

Recent, Alina Sorescu a făcut primele lămuriri printr-o postare în mediul online. Discretă din fire, artista a vrut să țină cât mai departe acest scandal de ochii curioșilor. A simțit însă acum nevoia să spună adevărul.

„Așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. În cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințiala, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele. Să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Alexandru Ciucu cere în instanță custodia fetițelor pe care le are cu Alina Sorescu

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *