Connect with us

Cinenews

În ce locații din România s-a filmat serialul Wednesday cu Familia Addams

Serialul Wednesday cu Familia Addams, cel mai urmărit la momentul actual pe Netflix, a fost filmat anul trecut în România, iar în distribuție se regăsesc și actori din țara noastră. Iată în continuare în ce locații s-au desfășurat filmările.

Publicat

pe

În ce locații din România s-a filmat serialul Wednesday cu Familia Addams

În toamna anului trecut, noul serial despre Familia Addams marca Netflix a fost filmat integral în România. Proiectul poartă numele Wednesday. Este vorba despre o miniserie de 8 episoade ce s-a lansat deja pe platforma de steaming. Poartă semnătura legendarului regizor Tim Burton și este la momentul actual cel mai urmărit serial în România.

Rolul principal este jucat de Jenna Ortega, cunoscută publicului din serialul YOU. Ea joacă rolul lui Wednesday, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams. S-a filmat în mai multe locații din țara noastră, cât și la studiourile din Buftea.

Conform Pagina de Media, Castelul Cantacuzino din Bușteni este internatul Nevermore. De asemenea, în alte cadre apar Universitatea Politehnică, Grădina Botanică, Casa Monteoru și bazinul de înot Dinamo. De asemenea, în serial putem vedea Gara Regală din Sinaia sau conacul Olga Greceanu din apropiere de București.

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă. Am reuşit să găsim multe noi locaţii. Iar în studio, am avut spaţiul necesar pentru a crea platouri. Am avut spaţiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim oraşul Jericho. Este ca şi cum decorurile ar prinde viaţă, iar asta susţine întreaga atmosferă a serialului”, a declarat Tim Burton.