Connect with us

Stiri Interne

În ce stare se află Florin Piersic. Marele actor e internat la Terapie Intensivă

Legendarul actor român Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce, în urmă cu câteva zile, a fost operat de urgență la genunchi din cauza unei infecții. Iată cum se simte acesta în prezent!

Publicat

pe

În ce stare se află Florin Piersic. Marele actor e internat la Terapie Intensivă

Marele actor român Florin Piersic se află în continuare în spital după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Operația a decurs fără complicații, însă actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde este supravegheat în secția de Terapie Intensivă de către medici specializați.

Potrivit informațiilor furnizate, starea actorului este sub control. Echipa medicală monitorizează îndeaproape evoluția sa.

Cu toate acestea, se iau în considerare opțiuni suplimentare pentru îngrijirea sa. Este luată în calcul inclusiv posibilitatea transferului la o clinică din Viena, în cazul în care situația o va cere. Totul depinde de cum va evolua starea sa în următoarele zile.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori români. El cunoscut pentru talentul său remarcabil și pentru numeroasele proiecte din domeniul cinematografiei și teatrului în care a fost implicat de-a lungul anilor.

Prietenii, colegii și admiratorii săi îi transmit gânduri de însănătoșire grabnică și speră într-o recuperare rapidă și completă a actorului.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *