Connect with us

ADPM Cool

În ce vilă locuiește Timothee Chalamet acum. A cumpărat-o cu 11 milioane de dolari!

Actorul Timothee Chalamet, în vârstă de 26 de ani, a cumpărat recent vila din Beverly Hills deținută până nu demult de modelul Kate Upton și Justin Verlander, jucător de baschet. A scos din buzunar nu mai puțin de 11 milioane de dolari pentru această achiziție.

Publicat

pe

În ce vilă locuiește Timothee Chalamet acum. A cumpărat-o cu 11 milioane de dolari!

Timothee Chalamet are casă nouă! Nu orice casă, ci o vilă de lux în Beverly Hills. Achiziția a fost făcută recent și l-a costat 11 milioane de dolari pe tânărul actor. Acesta a cumpărat casa de la modelul Kate Upton și soțul ei, jucătorul de baschet Justin Verlander.

Proprietatea are peste 500 de metri pătrați și este amplasată deasupra Canionului Benedict. Este o vilă cu patru dormitoare și cinci băi. Construită în 1976, a fost de-a lungul anilor renovată și modernizată.

Casa fusese cumpărată de Kate Upton și Justin Verlander în 2016 cu 5.3 milioane de dolari. Iată cum, în doar șase ani, și-a dublat valoarea.

Vila lui Timothee Chalamet dispune și de o zonă de dining, propria cramă și un living cu șemineu. Nu lipsesc terasa, piscina, zona de SPA, terenul de tenis și grădinile cu plante luxuriante.

Actorul din Dune este din New York și își împarte timpul între această vilă din LA și un apartament închiriat în Manhattan.

Printre celebritățile care au mai locuit în vila din Beverly Hills se numără Kenny G, Jon Peters și Pete Sampras.