Connect with us

Stiri externe

Începe lupta pentru custodie dintre Brad Pitt și Angelina Jolie! Ce pretenții are actorul?

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt despărțiți deja de 4 ani, însă procesul de divorț și lupta pentru custodia copiilor începe abia acum. Iată ce pretenții are actorul!

Publicat

pe

Începe lupta pentru custodie dintre Brad Pitt și Angelina Jolie! Ce pretenții are actorul?

Începe lupta pentru custodie dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Abia acum, la 4 ani după anunțul despărțirii. Conform presei internaționale, Brad Pitt va cere să împartă 50/50 custodia copiilor cu fosta sa soție. Știe că fosta sa soție este foarte strictă atunci când vine vorba despre programul copiilor. Speră că vor reuși să găsească un numitor comun. Să își crească împreună copiii, chiar dacă relația lor a luat sfârșit.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au anunțat despărțirea în anul 2016. Au trecut 4 ani în care relația dintre ei a fost una destul de tensionată. Cu toate astea, Brad Pitt este conștient de faptul că Angelina ar face orice pentru binele copiilor.

„Brad a avut întotdeauna respect pentru calitățile de mamă ale Angelinei. Poate nu e întotdeauna de acord cu tot ceea ce face ea. Dar știe că îi iubește pe copii și vrea ce e mai bine pentru ei. Dar mai știe că ei au nevoie și de dragostea și prezența lui”, a declarat un apropiat presei de peste Ocean.

Se pare că Brad Pitt ar fi încercat să rezolve problemele legate de custodie pe cale amiabilă. Nu a reușit însă, așa că a apelat la instanță.

Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună 6 copii: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) și gemenii Knox și Vivienne (12).

Procesul pentru custodie se va desfășura în perioada 5 – 23 octombrie 2020.

Angelina Jolie, viața ca mamă singură cu șase copii

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *