Connect with us

Stiri Interne

Începe Vocea României! Iată ce haine extravagante va purta Loredana!

Săptămâna viitoare începe noul sezon Vocea României! Vineri, 8 septembrie, vom putea urmări primele două ediții de audiții pe nevăzute, și îi vom vedea în premieră pe cei patru antrenori laolaltă: Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adi Despot.

Publicat

pe

Începe Vocea României! Iată ce haine extravagante va purta Loredana!

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului Vocea României debutează vineri seară. Atunci îi vom putea vedea în premieră împreună pe cei patru antrenori, Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adi Despot, acesta din urmă alăturându-se echipei, luându-i locul lui Marius Moga.

Când te crezi Spiderman ! #sfoara #VoceaRomaniei

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei) on


”Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de școală, acum este început de Vocea României. Abia îl aștept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la școala Vocea României mă duc și vineri, 8 septembrie, și duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune și sunt gata de start! Sper ca doamna învățătoare să mă pună în prima bancă și să aprecieze ce am făcut peste vacanță.”, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul show-ului.

Pe parcursul noului sezon, Loredana va avea apariții vestimentare de neuitat. Conform Libertatea, va purta creații exclusiviste Gucci, Zuhair Murad sau Balmain, rochie decorată cu pene de păun și paiete, cercei sau inele cu diamante, precum și un inel special, un inel-fluture care dă din aripi când artista își mișcă degetul.

Advertisement

 

Memories now #carpoolkaraoke #vocearomaniei @tudorchirila @loredanagroza @adriandespot @smiley_omul #newseason #incurand

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei) on

Da sunetul mai tare!!! Incepe nou sezon #vocearomaniei @loredanagroza @smiley_omul @tudorchirila @adriandespot

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei) on

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *