Connect with us

Cinenews

Este oficial! Filmul INDEPENDENCE DAY va avea o continuare!

Studiourile Twentieth Century Fox au anuntat joi, in mod oficial, ca pelicula „Independence Day” va avea parte de o continuare. Al doilea film, care urmeaza la 19 ani dupa blockbuster-ul ce i-a lansat cariera lui Will Smith, urmeaza a ajunge in cinematografe pe 3 iulie 2015.

Publicat

pe

independence-day2

„Independence Day”, unul dintre cele mai celebre filme despre invaziile extraterestre, va avea parte de o continuare. Studiourile producatoare au dat unda verde pentru o continuare a peliculei din 1996, iar noua productie urmeaza a ajunge in cinematografe pe 3 iulie 2015.

Roland Emmerich, acum in varsta de 57 de ani, se va intoarce ca regizor si pentru „Independence Day 2”, in vreme ce prezenta in distributie a lui Will Smith nu este inca oficiala. Se poarta negocieri avansate in acest moment cu actorul pentru a reintra in pielea personajului care l-a facut celebru.

Se pare ca vara lui 2015 va fi una extreme de aglomerata, multe studiouri anuntand deja premiera unor filme mari. Pe langa „Independence Day 2″, tot in acel sezon se va lansa si „The Avengers 2”, „Pirrates of the Carribean 5”, „Jurrasic Park 4” si „Star Wars: Episode VII”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *