Connect with us

Stiri externe

Indignare! Cu 400 de milioane USD in conturi, Victoria Beckham cere bani statului pentru a-si plati cei 35 de angajati!

Victoria Beckham a fost pusa la zid dupa ce a aplicat pentru programul de ajutor financiar din partea statului pentru a-si plati cei 35 de angajati. Asta in ciuda faptului ca are o avere de aproximativ 400 de milioane de dolari.

Publicat

pe

Indignare! Cu 400 de milioane USD in conturi, Victoria Beckham cere bani statului pentru a-si plati cei 35 de angajati!

Victoria Beckham starneste controverse. In ciuda averii sale ce se ridica la 400 de milioane de dolari, designerul cere ajutor de la stat pentru a-si plati cei 35 de angajati!

Angajatii Victoriei Beckham au fost notificati printr-o scrisoare ca Guvernul urmeaza sa le plateasca 80% din salariu, in vreme ce compania va acoperi restul de 20%.

In contextul pandemiei de COVID-19, Guvernul britanic se angajeaza sa acopere 80% din salariile lucratorilor. Incadrandu-se insa intr-un barem de pana la 2.500 de lire sterline pe luna.

Advertisement

Nu putini au fost aceia care au pus-o la zid pe Victoria Beckham pentru ca a aplicat la acest program de ajutor financiar din partea statului. Asta in contextul in care are o avere estimata la 400 de milioane de dolari.

In luna ianuarie, David si Victoria Beckham au fost surprinsi intr-un restaurant din Paris, savurand o sticla de vin in valoare de 2.000 de lire sterline.

In urma cu doua saptamani, cuplul si-a achizitionat un penthouse in Miami. Pentru asta, David si Victoria au scos din buzunar 17 milioane de lire sterline.

„Victoria Beckham fost vazuta aplaudandu-i pe cei ce lucreaza in domeniul sanatatii in aceasta perioada. Insa, folosindu-se de acest program guvernamental de ajutor financiar, consuma bani publici desi are milioane de dolari in conturi”, a declarat cineva presei internationale.

Afacerea din domeniul fashion a Victoriei Beckham nu a facut profit de cand s-a lansat, in 2008. In anul 2018, a suferit pierderi de 12.3 milioane de lire sterline. Cu un an inainte, a pierdut 10.3 milioane.

Advertisement

Victoria Beckham – evolutia stilului din 1997 pana in prezent

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *