Connect with us

New Commer

Cine este Indila, „artista fara trecut”? A cucerit topurile muzicale cu piesa „Derniere Danse”!

Piesa „Derniere Danse” este unul dintre cele mai mari hituri ale anului si in doar trei luni a ajuns sa aiba 32 de milioane de vizualizari pe YouTube. Indila este o artista franceza „fara de trecut”, care declara ca s-a nascut odata cu albumul „Mini World”, lansat la finalul lunii februarie.

Publicat

pe

indila-derniere-danse-single-interview

Cu peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, in doar trei luni de cand a fost lansat single-ul ”Derniere Danse”, Indila este un fenomen muzical în adevaratul sens al cuvantului. La finalul lunii februarie, Indila si-a lansat primul album „Mini World”, care s-a vandut in prima saptamana in 40.000 de unitati. Albumul ei nu are nicio legatura cu muzica rap sau R&B. In piesele sale se pot identifica mai multe influente: Michael Jackson, Ismael Lo, Buika, Warda, Brel, Lata Mangeshkar. 

Ascultata si populara in toata Europa, Indila este o prezenta misterioasa a industriei muzicale. Jurnalistii francezi o numesc „artista fara trecut”, pentru ca Indila nu vrea sa ofere niciun amanunt despre viata ei pesonala in interviurile pe care le da. In schimb, Indila vorbeste doar despre muzica.

Ce se cunoaste pana acum este faptul ca numele sau adevarat este Adila Sedraia, ca are origini indiene si algeriene, si a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franța, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha. Intr-un interviu acordat la Paris după lansarea melodiei „Derniere Danse”, cantareata sustinea ca „este batrana si ca muzica ei este atemporala”, dar ca are intre 25 si 30 de ani.

„M-am născut cu acest album, nu am existat inainte. Cel mai important lucru nu este viața mea, ci povestea pe care vreau sa o spun publicului”, declara Indila.

Advertisement