Connect with us

Stiri Interne

Inedit în România: Antena 3 devine Antena 3 CNN

Schimbare importantă pe piața media din România. Se pare că, începând cu această toamnă, postul de televiziune Antena 3 pregătește un rebranding. Mai exact, se va numi Antena 3 CNN începând cu luna viitoare.

Publicat

pe

Inedit în România: Antena 3 devine Antena 3 CNN

Postul de televiziune Antena 3 pregătește un rebranding surpriză. Se pare că, începând cu această toamnă, se va numi Antena 3 CNN, informează ziarul Libertatea.

Nu doar denumirea și-o schimbă postul de viziune, ci întreaga grilă de programe, conceptul și identitatea vizuală. Pregătirile ar fi pe ultima sută de metri, iar rezultatul îl vom vedea curând pe micile ecrane. Se pare că aceste schimbări sunt realizate cu ajutorul unei echipe de jurnaliști veniți în România de la CNN.

„Este o schimbare programată din luna martie a acestui an. Atunci când Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat la cel de partener al CNN. În redacţie au loc tot felul de traininguri cu reporterii şi oamenii de aici. Postul va avea şi o nouă identitate vizuală care va cuprinde ambele logouri, dar îşi va păstra şi denumirea de Antena 3”, a declarat Adrian Ursu, director executiv al postului tv, pentru Libertatea.

Ce a pățit Antena 3 după emisiunea cu Dana Budeanu

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *