Connect with us

Stiri externe

Înmormântarea soacrei lui Donald Trump. Cum s-a afișat Melania!

Donald și Melania Trump au traversat momente dificile în weekend, la înmormântarea Amalijei Knavs, mama fostei Prime Doamne a Statelor Unite. Aceasta s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 78 de ani.

Publicat

pe

Înmormântarea soacrei lui Donald Trump. Cum s-a afișat Melania!

Înmormântarea mamei Melaniei Trump a avut loc în weekend la Palm Beach. Amalija Knavs, soacra fostului președinte american, s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 78 de ani.

La înmormântare au participat Donald și Melania Trump, alături de fiul lor, Barron. De asemenea, Victor Knavs, tatăl fostei Prime Doamne.

Slujba s-a desfășurat la Biserica Bethesda. Este același lăcaș de cult în care fostul cuplu prezidențial s-a cășatorit, în 2005.

„Legătura noastră a fost indestructibilă. Ea a fost o rază de lumină în zilele cele mai întunecate. Odihnește-te în pace, iubita mea mamă”, a spus, vizibil îndurerată, Melania Trump.

Cauza decesului nu a fost făcută publică. Se știa deja de ceva vreme că Amalija Knavs are o stare precară de sănătate. Donald și Melania Trump nu au vorbit însă niciodată public despre afecțiunile de care aceasta suferea.

Former first lady Melania Trump, right, talks with a priest as former President Donald Trump looks on, after the funeral for the former first lady’s mother, Amalija Knavs, Thursday, Jan. 18, 2024, at the Church of Bethesda-by-the-Sea in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)