Connect with us

ADPM Coffee Break

VIDEO Exclusiv! INNA a cantat in avion dupa o inedita cerere in casatorie!

INNA le-a oferit unor tineri proaspat logoditi un moment de neuitat. Artista le-a cantat acestora piesa „Tu si eu”, la receptorul prin care comunica echipajul de bord. Mini-recitalul a avut loc dupa ce a asistat la inedita cerere in casatorie ce a avut loc in timpul zborului Tarom Bucuresti-Barcelona.

Publicat

pe

inna-recital-avion-tarom-cerere-casatorie

Un moment fara precedent a avut loc in timpul zborului Tarom Bucuresti-Barcelona din aceasta dimineata. Un tanar si-a cerut iubita in casatorie in timp ce avionul se afla la peste 10.000 de metri altitudine.

Intamplator, in acelasi avion, la business class, se afla si INNA. Artista a asistat la inedita cerere in casatorie, i-a felicitat pe tinerii logodnici si a decis sa le ofere o surpriza de neuitat. Solista le-a cantat piesa „Tu si eu” la receptorul la care comunica echipajul de bord, astfel ca recitalul a putut fi auzit de toti pasagerii.

cerere-in-casatorie-avion-tarom

Agentia de Presa Mondena se afla in timpul zborului chiar in spatele proaspetilor logodnici si a filmat intregul moment. Artista si viitorii miri au fost aplaudati de toti cei prezenti in avion, salutand initiativele inedite ale acestora.

INNA a declarat ca, desi calatoreste cu avionul patru zile din sapte, nu i s-a intamplat niciodata pana acum sa asiste la o asemenea cerere in casatorie.

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *