Connect with us

Stiri Interne

INNA devine ambasador global EQUAL Spotify

INNA a acceptat invitația Spotify și s-a alăturat cu mândrie noului lor proiect, EQUAL, o inițiativă globală care urmărește să amplifice munca artistelor din întreaga lume. Utilizatorii Spotify pot accesa EQUAL Hub și pot explora creațiile femeilor din peste 180 de piețe, inclusiv Africa, Italia și Argentina. Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume.

Publicat

pe

INNA devine ambasador global EQUAL Spotify

„Sunt onorată să fiu unul dintre ambasadorii EQUAL la nivel mondial și să fac parte dintr-o mișcare atât de mare, care poate schimba generații. Inițiativa Spotify este admirabilă, deoarece este o modalitate uimitoare de a oferi femeilor din industrie o platformă puternică pentru a-și promova talentul. Muzica este viața mea, este arta mea. Când muzica intră în joc, toți ne adunăm împreună în cel mai pur mod posibil. Folosiți-vă vocea și împărtășiți cu lumea perspectiva voastră unică!” a spus INNA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Muzica a stat adesea în fruntea schimbărilor sociale, mai ales atunci când vine vorba de lupta pentru egalitatea de gen. Muzica reprezintă, în special pentru drepturile femeilor, o sursă de putere și inspirație de zeci de ani. Pe hub-ul Spotify EQUAL, ascultătorii pot naviga și descoperi noi artiste cu ajutorul preluărilor de playlist-uri. Aceștia vor auzi povești inspiraționale prin muzică și cu ajutorul clipurilor create special de artiști.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzical feroce, una dintre cele mai mari staruri ale momentului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

”Just Dance #DQH2”. Recent, INNA a oferit lumii și cea de-a doua parte a albumului „Just Dance”, continuând direcția electronic-dance a primei părți. Cele 5 piese au fost compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House, în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cel de-al treilea sezon.

Cu un fanbase care include 7.6 milioane de abonați pe YouTube, 10 milioane de fani pe Facebook, 3.1 milioane de fani pe Instagram, 928.000 de urmăritori pe TikTok, 1.4 milioane de urmăritori pe Twitter, peste 6.7 milioane de ascultători lunari pe Spotify și 10 miliarde de vizualizări și stream-uri, românca și-a făcut simțită prezența în topurile globale cu hituri precum “Hot”, “Sun Is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, colaborând cu Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, J Balvin, Yandel, Timmy Trumpet și a ajuns în top sloturi în zeci de țări, de la țara ei natală, România, până la Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și Statele Unite. Albumul său, “YO”, a fost lansat sub eticheta label-ului lui Jay Z, Roc Nation, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey și mulți alții.