Connect with us

Style Radar

Inna este sporty-chic în pantaloni și hanorace STYLAND

Inna a devenit unul din noii fani celebri ai brandului fashion românesc STYLAND. Renumita artistă poartă piese vestimentare sporty-chic din noua colecție STYLAND Limited în emisiuni TV și în cadrul concertelor pe care le susține peste hotare. Cu o atitudine cool și relaxată, Inna și-a surprins plăcut fanii recent purtând pe scenă hanorace, pantaloni sport, sneakers și sacouri din satin ce poartă semnătura cunoscutului brand românesc ce a devenit favorit al vedetelor de la Hollywood.

Publicat

pe

Inna este sporty-chic în pantaloni și hanorace STYLAND

Astfel, cu ocazia lansării noului său hit, Ruleta, Inna a purtat un superb hanorac roșu oversized, un model derivat din hanoracul clasic supra-dimensionat, realizat din material satinat cu glugă inscripționată cu textul “Thinking Left | Thinking Right”.

Cu altă ocazie, Inna a purtat un blazer scurt, negru și satinat, necăptușit, cu insert tip volan la umeri și inscripționat pe mânecă cu celebrul hashtag al brandului STYLAND, #samesamebutdifferent. Acest model poarte fi purtat cu un maiou sau bluză din plasă și combinat cu pantaloni realizați din același material.

Mai mult, Inna a purtat un model cu totul special de pantaloni sport STYLAND. Aceștia au fost realizați la comandă pentru renumita artistă cu imprimeul „Love is love”, piesă vestimentară pe care artista a purtat-o în multe din concertele recente.

#ShowTime in Finland! 💋 @jiiilaine 📸 @styland 🕺🏻

A post shared by INNA (@innaofficial) on

Advertisement


Inna se alătură astfel marilor staruri de la Hollywood care aleg să poarte creațiile vestimentare STYLAND la evenimente, în clipuri sau la ședințe foto speciale. În ultima perioadă, Katy Perry, Mya, Miranda Kerr, Eva Longoria, Vanessa Hudgens, Rumer Willis, Leighton Meester și Kate Upton și-au făcut apariția în public purtând tuxedo, sacouri, pantaloni ori cămăși din satin STYLAND.


Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile pe magazinul online www.stylandstore.com  și în showroom-ul din București (Str. Frederic Chopin 34).

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.