Connect with us

Stiri Interne

INNA lansează My Crystal Nails. Cum sună noua piesă! VIDEO

După lansarea primei părți a albumului “Just Dance”, INNA revine cu o nouă piesă intitulată “My Crystal Nails”, cu un sound dance, versuri extra și un videoclip oficial plin de culoare, outfituri spectaculoase și diva vibes. Piesa a fost produsă de Alex Cotoi, muzica de IRAIDA, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, versuri IRAIDA, Elena Alexandra Apostoleanu. Pentru videoclip, INNA a colaborat cu Bogdan Păun (regizor), Paul Tatcu (DoP), producție video Loops Production.

Publicat

pe

INNA lansează My Crystal Nails. Cum sună noua piesă! VIDEO

Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea primei părți a albumului “Just Dance” care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cel de-al treilea sezon.

Tracklist-ul primei părți a albumului include “I’ll Be There”, “Just Dance”, “Nothing I Won’t Do”, “Something About You”, “Start a Fire” și “We Should Get Lost”, piese eclectice, adevărate party anthems care sunt lansate cu vizualuri speciale dedicate create de Florin Burlacu și Andrei Via.
INNA se află în Miami unde a participat la lansarea noii colecții BOSS, eveniment în cadrul căruia pe podium au defilat Naomi Campbell, DJ Khaled și Pamela Anderson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de INNA (@inna)

Pe 25 martie, INNA va susține un concert în Mexic, la Veracruz, în cadrul festivalului Cumbre Tajin, unde va urca pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de INNA (@inna)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *