Connect with us

News

Buzdu si Morar i-au furat Innei masina, iar acum nu mai vor sa i-o inapoieze!

In sfarsit s-a elucidat misterul disparitiei masinii de lux a Innei. Bolidul a fost „furat” de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, care isi doresc acum sa-l transforme in cel mai mare premiu al anului!

Publicat

pe

buzdu-morar-inna

In urma cu trei zile, Inna a semnalat pe Facebook faptul ca i-a disparut masina de care o leaga cele mai multe amintiri – un Porsche decapotabil de culoare visinie. Fanii au sustinut-o cu mesaje de incurajare, spunandu-i ca o va gasi pana intr-un final. Artista, mahnita, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a reintra in posesia bolidului de lux.

inna-masina

Astazi insa, surpriza! Inna a fost sunata de Mihai Morar si Daniel Buzdugan in timpul matinalului Radio Zu, iar cei doi simpatici prezentatori au anuntat-o ca furtul masinii nu a fost altceva decat o farsa pusa la cale de ei impreuna cu management-ul artistei, iar Porsche-ul se afla in posesia lor.

vineri-mihai-morar

Initial, Inna s-a suparat pentru emotiile pe care cei doi i le-au provocat-o si le-a inchis instant telefonul. A revenit insa apoi la sentimente mai bune, ceea ce le-a dat curaj lui Buzdu si Morar sa-i faca o propunere inedita.

Cei doi isi doresc sa transforme masina vedetei in premiul unui concurs de senzatie. Inna nu le-a dat insa raspunsul pe loc, rugandu-i sa-i ofere timp de gandire pana luni, dupa cum a povestit Mihai Morar pe pagina lui de Facebook.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *