Connect with us

News

Inna se lupta cu Dan Balan pentru premiul MTV

Inna este pe cale sa dea lovitura la MTV Europe Music Awards si in acest an. Dupa ce anul trecut a castigat “Best Romanian Act”, solista spera ca si anul acesta sa repete performanta la editia desfasurata la Madrid.

Publicat

pe

Are sanse mari, mai ales ca a avut anul acesta noi hituri iar cele déjà consacrate in Romania domina topurile internationale.

„Ma bucur enorm de mult ca sunt nominalizata pentru al doilea an consecutiv, sper ca fanii mei sa ma voteze in continuare. Ar fi extraordinar ca Romania sa castige anul acesta „Best European Act”. Le urez mult succes tuturor participantilor!”, a declarat Inna.

Inna a devenit un nume important a muzicii de club din Romania. Primul ei single, „Hot„, a ajuns pe primul loc in topul Nielsen Airplay si a fost difuzat in intreaga Europa. Single-urile care au urmat, „Love” si „Déjà vu” s-au bucurat si ele de succes foarte mare.

In 2009, albumul ei a castigat Discul de Platina in Spania si Inna a lansat single-ul „Amazing” care a ocupat prima pozitie in topurile din mai multe tari.

Advertisement

Recent, Inna a primit in Franta discul de aur pentru 50.000 de unitati vandute . Inna este pe val in Franta, in iulie a aparut pe coperta revistei FHM, iar presa din hexagon o numeste ‘regina muzicii dance’.

Piesele ‘Hot’ (#6 in France Singles Chart) si ‘Amazing'(#2 in France Singles Chart) au vandut peste 200.000 copii impreuna si au ajuns pe prima pozitie in clasamenentul celor mai difuzate piese.

Prezenta de mai multe ori in vizita la Fun Radio si NRJ Radio, cele doua mari radio-uri din Franta, Inna a reusit sa castige inimile francezilor si sa obtina inca o performanta unica pentru un artist roman, si anume sa castige discul de aur pentru albumul ‘Hot’ cu peste 50.000 discuri vandute.

In acest moment Inna se afla in Franta in scopul promovarii albumului si noului single lansat ‘Deja Vu’ care se afla deja pe #34 in clasamentul digital de vanzari.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *