Connect with us

Stiri externe

Întâlnire istorică între familia Biden și Regina Marii Britanii

Zilele trecute, la Castelul Windsor, a avut loc o întâlnire istorică între Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Joe Biden, Președintele Statelor Unite. Iată cum s-a desfășurat și ce declarații a făcut Biden după întâlnirea cu Regina.

Publicat

pe

Întâlnire istorică între familia Biden și Regina Marii Britanii

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost zilele trecute gazdă pentru familia Biden. Președintele american Joe Biden și soția sa, Jill, au fost primiți de Regină la Castelul Windsor. Întâlnirea formală a fost urmată de un ceai într-un cadru privat.

După întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, Joe Biden a făcut o declarație controversată. În ciuda faptului că și el are o vârstă înaintată, Președintele SUA le-a spus reporterilor că Regina îi amintește de mama lui. Catherine Biden s-a stins din viață în 2010 la vârsta de 92 de ani.

„Nu cred că s-ar simţi insultată dacă spun că îmi aduce aminte de mama mea. Atât la nivel fizic, cât şi cel al generozităţii”, a declarat Joe Biden.

La întâlnirea cu Regina, Prima Doamnă Jill Biden a ales să poarte un deux piece bleu asortat cu cravata soțului ei. Regina Elisabeta a purtat o rochie cu imprimeu floral și, bineînțeles, o pălărie perfect asortată.

Cum a decurs ceremonia pentru ziua de naștere a Reginei Marii Britanii