Connect with us

Stiri Interne

Interviul cu Dana Budeanu de la Antena 3 despre care vorbește toată lumea – VIDEO integral

Marți seara, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de pe Antena 3, Mihai Gâdea a avut-o drept invitată pe Dana Budeanu! Urmărește aici interviul despre care vorbește toată lumea!

Publicat

pe

Interviul cu Dana Budeanu de la Antena 3 despre care vorbește toată lumea – VIDEO integral

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate și mai urmărite personaje din online-ul românesc. Marți seara, aceasta a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3. Așa cum era de așteptat, interviul cu Dana Budeanu de la Antena 3 a fost urmărit de foarte multă lume și a stârnit numeroase reacții.

Mulți au spus că emisiunea a fost o adevărată campanie electorală de susținere a Gabrielei Firea în funcția de Primar. Totul a fost cu atât mai interesant cu cât aparițiile Danei Budeanu la tv sunt extrem de rare.

Interviul cu Dana Budeanu de la Antena 3

Prima oară când fetițele ei au văzut-o la tv

La începutul emisiunii, Dana Budeanu a mărturisit: „S-ar putea să vedeți o Dana schimbată astazi. Este prima oară când fetițele mele mă văd la televizor. Ele nu se uită la televizor. Se uită la filme, dar nu la televiziunea prin cablu. Decât la meciurile de fotbal. Ele nu au acces la nimic din ceea ce face mama”.

Dana Budeanu nu se uită niciodată la Verdict

„Nu mă uit aproape niciodată. Trag Verdictul în regim live după care mă ridic și plec. Și pur și simplu el ajunge pe Youtube. Nu există montaj pentru că nu aș putea”, a dezvăluit ea.

Amețitele și mafioții

„Cine sunt amețitele?”, o întreabă Mihai Gâdea la un moment dat. Dana Budeanu răspunde: „După părerea mea, toate persoanele care urmăresc rubrica”.

„Lumea mă urmărește pentru că verdictul e foarte smart. Ceea ce fac a devenit un fenoment pentru că oamenii smart sunt foarte rari, mințile foarte deștepte sunt foarte rare. Și e normal ca tot ce creează acestea să devină un fenoment”, a mai adăugat ea.

Despre COVID

„Este un virus, dar nu e el virusul ucigaș. Nu cred că toți morții de COVID sunt morți de COVID. Știe asta toată populația!”

Despre Gabriela Firea

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea, prea mult”, a spus Dana Budeanu în cadrul emisiunii de pe Antena 3.

Despre candidații la Primăria Capitalei

„Cică contracandidații sunt bărbați. Nu candidează niciun bărbat la Primăria Capitalei și nu săriți cu Traian Băsescu. Bărbați reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicușor e bărbat? Adică pe Nicușor îl votează bărbații? Întreb și eu așa. N-am nimic cu el, e matematician. Ce să facă, bă, băiatule, Nicușor? Că dacă-l pui aicea și-o pui pe Gabi lângă, murim. Plânge!”, a mai spus ea în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Smiley și Dana Budeanu, reacții opuse la cazul Andreea Esca