Connect with us

Video

Interviul cu Prințul Andrew care a inspirat filmul Scoop de pe Netflix – VIDEO

Într-un interviu acordat BBC, Prințul Andrew a abordat subiecte sensibile precum relația sa cu Jeffrey Epstein, miliardarul condamnat pentru trafic de minori. Acest interviu a inspirat producția filmului Scoop de pe Netflix.

Publicat

pe

Interviul cu Prințul Andrew care a inspirat filmul Scoop de pe Netflix – VIDEO

Prințul Andrew a vorbit, pentru BBC, despre subiecte delicate, precum relația sa cu controversatul Jeffrey Epstein. Interviul a făcut înconjurul lumii și a inspirat producția filmului Scoop de pe Netflix.

Jurnalista BBC Emily Maitlis i-a luat acest interviu Prințului Andrew în 2019. Filmarea a fost realizată îm Salonul Albastru de la Palatul Buckingham.

Atunci, Ducele de York a vorbit deschis despre povestea sa cu Epstein. Acesta din urmă a murit într-o închisoare din New York City în august, în așteptarea procesului.

Prințul Andrew detaliază relația cu Epstein

Fiul regretatei Reginei Elisabeta și-a amintit că l-a întâlnit pe Epstein în 1991 prin iubita de atunci a finanțatorului, Ghislaine Maxwell.

„Ar fi, într-o oarecare măsură, exagerat să spunem că eram prieteni apropiați. Eram prieteni prin prisma altor oameni. Am avut multe ocazii să merg în Statele Unite, dar nu am petrecut mult timp cu el”, a spus Andrew despre relația sa cu Epstein. Ducele a adăugat că uneori accepta să stea în locuințele acestuia, când el era plecat.

Neagă că s-a întâlnit vreodată cu Virginia Giuffre

Giuffre susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Andrew de trei ori între 1999 și 2002, la Londra, New York și pe o insulă privată din Caraibe, deținută de Epstein.

„Nu-mi amintesc să o fi întâlnit vreodată pe această doamnă. Pur și simplu nu s-a întâmplat niciodată.”, a declarat el.

Ducele susține că era „acasă cu copiii”, nu în club cu Virginia Giuffre

Vorbind în mod special despre afirmația lui Giuffre că a dansat cu ea la clubul de noapte exclusivist Tramp din Londra, înainte de a face sex într-un conac din cartierul de lux Belgravia, fiul Reginei Elisabeta a spus: „Nu, asta nu s-ar fi putut întâmpla, deoarece la acea dată eu eram acasă cu copiii.”

Andrew – care este tatăl Prințesei Beatrice și al Prințesei Eugenie – a adăugat: „Am dus-o pe Beatrice la Pizza Express din Woking pentru o petrecere la 4 sau 5 după-amiază. Și apoi, pentru că Ducesa (fosta sa soție, Sarah Ferguson) era plecată, aveam o regulă simplă în familie. atunci când unul era plecat, celălalt era acasă.”

Prințul Andrew a negat că ar fi putut „transpira abundent” în timp ce dansa cu Virginia Giuffre

Prințul a declarat că nu ar fi putut dansa și „transpira abundent” pe ringul de dans, așa cum susținea Giuffre în documentele depuse la tribunal. Care este explicația? El spune că, la acea vreme, suferea de o afecțiune care îl împiedica să transpire.

„Suferisem de ceea ce aș putea descrie drept o supradoză de adrenalină în Războiul din Falkland, când am fost împușcat. Pur și simplu… era aproape imposibil pentru mine să transpir”, a spus Ducele de York.

Prințul Andrew spune că „nu-și amintește” fotografia cu Virginia Giuffre, atunci în vârstă de 17 ani

Când jurnalista BBC a ridicat problema unei fotografii care îl înfățișa pe Andrew cu brațul în jurul taliei tinerei Virginia (despre care se crede că a fost făcută în Londra pe 10 martie 2001, când Giuffre avea 17 ani), acesta a susținut că nu își amintește respectiva întâlnire. Ba mai mult, a insinuat că imaginea a fost trucată.

Regina Elisabeta și-a dat acordul pentru realizarea acestui interviu

Într-un articol publicat în The Times, jurnalista a vorbit despre negocierile dinainte de interviu. Atunci, Ducele de York i-a spus că trebuie „să ceară aprobare mai sus”.

„Ne-am dat atunci seama că se referea la Regina Elisabeta. La ora 8 a.m. a doua zi, primeam un mesaj prin care ni se spunea să sunăm la biroul lui. Regina, se pare, a fost de acord”, a scris Emily Maitlis.