Connect with us

Stiri externe

Învinge Kate Middleton cancerul? Ce spune astrologul regal!

În ultimele săptămâni, știrile privind starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton au stârnit îngrijorare în rândul fanilor și susținătorilor familiei regale britanice. Kate ar fi fost diagnosticată cu cancer, iar mulți își doresc să afle mai multe detalii despre starea ei și perspectivele de vindecare. Iată ce spune astrologul regal!

Publicat

pe

Învinge Kate Middleton cancerul? Ce spune astrologul regal!

La începutul acestui an, pe 17 ianuarie, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la The London Clinic. La acea vreme, reprezentanții familiei regale au anunțat că va urma o perioadă destul de lungă de recuperare și că diagnosticul nu va fi făcut public. După luni de speculații, Prințesa Kate a apărut public și a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Ba mai mult, a început deja un tratament de „chimioterapie preventivă”, sub supraveghere medicală.

Acum, o lume întreagă se întreabă cum va evolua starea ei de sănătate. Debbie Frank, cea care era cândva astrologul personal al Prințesei Diana, a vorbit cu presa internațională despre șansele de vindecare ale lui Kate.

Astrologul regal, cu o vastă experiență în analizarea configurațiilor astrale ale personalităților publice, a oferit o viziune interesantă asupra situației lui Kate Middleton. Potrivit acesteia, astrologia indică faptul că Prințesa de Wales traversează o perioadă de transformări profunde și provocări intense în viața ei.

Anunțul făcut public de Kate Middleton a fost foarte aproape de eclipsa de lună de pe 15 martie 2024. O eclipsă de soare va avea loc pe 2 octombrie, iar acela va fi momentul propice pentru noi începuturi.

Configurația astrală sugerează că Prințesa se confruntă acum cu propria sa vulnerabilitate și fragilitate. Această perioadă poate fi percepută ca fiind una dificilă și epuizantă. Perioada de toamnă îi va aduce însă o puternică capacitate de regenerare și vindecare.

Astfel, există provocări și incertitudini în calea ei. Totuși, Kate Middleton este înzestrată cu resursele necesare pentru a înfrunta această perioadă dificilă. Astrologul este de părere că ea își va recăpăta sănătatea și vitalitatea.