Connect with us

News

Exclusiv! Ionut Budi: „O incurajez pe Tania sa devina mama. I-ar sta bine…”

Reporterul emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D, Christian Stan, i-a intervievat pe Tania si Ionut Budi tocmai la Mamaia, acolo unde acestia s-au ocupat toata vara de clubul Jezooo, lansat in luna iunie. Tania si Ionut marturisesc ca sunt foarte legati unul de celalalt si ca sunt cei mai buni prieteni.

Publicat

pe

In cazul in care nu stiati, aflati din editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D ca Tania si Ionut Budi sunt frati gemeni irlandezi, fapt ce explica oarecum relatia foarte stransa de actiune dintre cei doi.

„In Irlanda, pe vremuri, copiii nascuti sun un an de zile erau considerati frati gemeni. Tania este mai mare, ea este sefa”, spune Ionut Budi.

„Am facut aceeasi scoala si acelasi liceu. La facultate ne-am despartit pentru ca Ionut a urmat facultatea de marina, iar eu cea de matematica. Suntem foarte apropiati. Eu nu as fi fost ceea ce sunt fara el, iar reciproca este valabila”, spune Tania Budi.

„Fiind mici ne-am apropiat si mai tare pentru ca aveam un tata foarte sever si faceam echipa ca sa-i tinem piept. Si mama era mereu cu noi in echipa”, isi aminteste Tania Budi.

„De la tata am invatat sa fim punctuali si corecti, iar de la mama am invatat sa iubim animalele. Cred ca un copil care iubeste animalele creste mult mai frumos decat unul pe care parintii nu-l lasa sa puna mana pe animale pentru ca au purici”, mai spune Tania Budi la „D-Paparazzi”.

Advertisement

Intrebat daca o vede pe sora lui in postura de mama, Ionut Budi se declara convins de faptul ca Tania ar putea fi o mama excelenta.

„Da, i-ar sta foarte bine ca mama si sper ca acest lucru sa se intample cat de curand. O incurajez mereu sa faca acest pas, pentru ca mie mi-ar placea si mai tare sa fiu unchi”, mai spune Ionut Budi.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

NOTA: In momentul preluarii acestei stiri va rugam precizati emisiunea si ora de difuzare. Multumim.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.