Connect with us

Stiri Interne

Irina Nicolae, data în judecată de fostul impresar și partener, Florin Ionescu?

Scandalul dintre Irina Nicolae și trupa A.S.I.A. pare să nu se mai termine. Ba din contră, lucrurile escaladează, iar Florin Ionescu, fostul impresar și partener al Irinei, actualul manager al trupei, a decis să recurgă la căi legale pentru a pune punct acestei dispute.

Publicat

pe

Irina Nicolae, data în judecată de fostul impresar și partener, Florin Ionescu?

Scandalul iscat între Irina Nicolae și actuala formulă a trupei A.S.I.A, compusă din Anca Neacşu, Sorana Darclee Mohamad, Ianna Novac şi Anemona Niculescu, a fost în atenția publică în ultima perioadă.

Recent, Irina a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre aceste neînțelegeri. Artista a făcut mai multe declarații ce pare că au deranjat.

Irina Nicolae a dezvăluit că s-a simțit dezamăgită de faptul că nu a fost invitată la concertul pe care A.S.I.A îl va susține la Sala Palatului pe 6 martie. Florin Ionescu și Adi Ordean sunt cei doi oameni din spatele trupei care a făcut istorie în muzica românească. Primul este managerul, iar cel de-al doilea compozitorul celebrelor hituri.

Multă lume își aduce aminte că, în perioada în care a făcut parte din trupă, Irina a avut o relație cu managerul Florin Ionescu. Chiar și despre acest lucru, vedeta a vorbit deschis în podcastul lui Măruță.

Florin Ionescu s-a arătat deranjat de declarațiile Irinei și a hotărât chiar să încheie această dispută pe cale legală.

„Aș vrea să îi transmit să își vadă de familia ei și de treaba ei și să nu arunce cu noroi. Să nu discute despre persoana mea și de trupa din care a făcut parte absolut deloc pentru că eu nu discut despre alte persoane și despre alte familii și nici fetele din componența prezentă a trupei.

Advertisement

Eu vreau să anunț pe această cale că noi vrem să facem un eveniment frumos, să reunim această trupă și nu ne interesează intrigile și scandalurile care s-au declanșat conform unei păreri a unei foste membre a formației, care crede că ar fi trebuit să fie invitată. Nu trebuia să fie invitată absolut deloc pentru că nu vom face o aniversare. Ca să opresc aceste lucruri am decis să apelez pe cale legală, la un avocat, pentru a opri toate aceste discuții, atât despre familia mea cât și despre trupa A.S.I.A.”, a declarat el pentru Click.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *