Connect with us

Stiri Interne

Irinel Columbeanu la iUmor. Cum a cheltuit banii tatălui și cum a ajuns sărac! VIDEO

După ce în primăvară l-am văzut pe post de invitat special la Asia Express, Irinel Colmbeanu a participat acum la iUmor. Iată momentul de roast în care omul de afaceri a vorbit despre decăderea sa din punct de vedere financiar.

Publicat

pe

Irinel Columbeanu la iUmor. Cum a cheltuit banii tatălui și cum a ajuns sărac! VIDEO

Toată lumea a rămas surprinsă când Irinel Columbeanu a apărut pe post de invitat special în cadrul show-ului iUmor de la Antena 1. Omul de afaceri a prezentat un moment de roast. A avut replici acide la adresa juraților, dar a vorbit, cu haz, și despre situația sa financiară actuală.

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă. Pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case. Singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos. Ești același om, deși cei din jur te tratează diferit. Oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu pe scena iUmor.

Așa cum era de așteptat, omul de afaceri a vorbit și despre una dintre marile sale pasiuni. Femeile!

„Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos. Am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a continuat Irinel Columbeanu.

Decăderea lui Irinel Columbeanu. De la Palatul de la Izvorani, singur în apartament închiriat