Connect with us

Stiri Interne

Iubita lui Dorian Popa confirmă despărțirea de influencer

Este oficial. Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, și-au spus adio după o relație ce a durat mai bine de unsprezece ani. Chiar fosta parteneră a confirmat despărțirea de celebrul influencer. Iată ce a spus aceasta!

Publicat

pe

Iubita lui Dorian Popa confirmă despărțirea de influencer

Problemele par că se țin lanț de Dorian Popa în ultima perioadă. După ce a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise, celebrul influencer a rămas acum și fără iubită.

Artistul avea deja de peste unsprezece ani o relație cu Claudia Iosif, o femeie extrem de frumoasă cu șase ani mai mare decât el. Deși cei doi păreau că formează un cuplu solid, iată că au ajuns la despărțire.

Primele zvonuri referitoare la o posibilă separare au apărut în presă în urmă cu două săptămâni. Atunci, Babs (Claudia) a negat informațiile.

Ea a declarat atunci că și-a mutat atelierul din casa în care locuiește cu artistul din motive logistice. La rândul lui, Dorian nu a dorit să comenteze zvonurile.

În weekend, însă, fosta iubită a lui Dorian a confirmat despărțirea pe Instagram. Conform spuselor brunetei, separarea a avut loc luna trecută.

Aceasta a menționat că face această informație publică pentru a evita orice speculații ale presei.