Connect with us

Stiri Interne

Iubitul Lorei, diagnosticat gresit de medicii din Romania? Iata ce s-a intamplat!

Ionut Ghenu, iubitul si managerul Lorei, a fost diagnosticat gresit de medicii din Romania, crezand ca este neaparata nevoie sa se opereze la rinichi. Iata ce s-a intamplat!

Publicat

pe

lora-ionut-ghenu

Iubitul Lorei, diagnosticat gresit de medicii din Romania?

Ionut Ghenu, iubitul si managerul Lorei, a plecat, alaturi de artista, in Turcia pentru a discuta cu medicii de acolo in vederea realizarii unei operatii la rinichi. Astfel a inteles in urma analizelor si controalelor realizate in Romania, inainte de plecare.

Surprinzator, insa, medicii turci de la o celebra clinica din Istanbul au investigat amanuntit situatia si, in urma analizelor, au hotarat ca nu este nevoie de operatia pe care o recomandau cei din Romania.

lora-ionut

“Analizele au iesit bine, a iesit totul foarte bine. Ne bucuram ca diagnosticul pus initial in Romania nu s-a adeverit”, a declarat Lora la Prima TV.

Cei doi rasufla acum usurati si isi pot vedea in continuare de proiectele profesionale, dar si de pregatirea nuntii de anul viitor. Lora a fost vara aceasta ceruta in casatorie de Ionut Ghenu. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca, se pare, in vara anului viitor.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *