Connect with us

Stiri Interne

Iulia Albu a rămas fără emisiune la Antenă

Iulia Albu și Ovidiu Buta au făcut echipă pentru a prezenta emisiunea Poliția Modei de pe Antena Stars. Se pare însă că show-ul a fost scos din grila postului de televiziune. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Iulia Albu a rămas fără emisiune la Antenă

Iulia Albu și Ovidiu Buta au prezentat împreună emisiunea Poliția Modei pe Antena Stars. S-ar părea însă că show-ul celor doi a fost scos din grila postului de televiziune. În cadrul emisiunii, cei doi comentau alături de invitații lor ținutele vedetelor.

Din păcate însă, audiențele nu ar mai fi fost prea mari în ultima vreme. Din acest motiv, conducerea postului ar fi hotărât scoaterea din grilă a emisiunii, scrie cancan.ro.

Săptămâna aceasta s-ar fi filmat ultima ediție a emisiunii Poliția Modei, care ar urma să fie difuzată duminică seara, de la ora 22:00.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Politia Modei (@politiamodeiofficial)

Postul de televiziune Antena Stars a făcut mai multe schimbări în grilă în ultima perioadă.

Tot cancan.ro anunță că următorul pas ar fi unirea Antenelor într-o singură locație. Sediile de la Romexpo și Excelsior, unde se filmează în prezent multe dintre emisiuni, ar urma să fie eliberate. Ulterior, show-uri celebre de pe Antena 1 și Antena Stars se vor filma în halele de lângă Iride Business Park.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Politia Modei (@politiamodeiofficial)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *