Connect with us

Stiri Interne

Iulia Vântur are probleme cu vocea. Cum se tratează

Iulia Vântur a revenit recent în România și a participat zilele trecute la un eveniment. Vedeta care a cunoscut succesul în India, la Bollywood, are probleme cu vocea. Iată cum se tratează!

Publicat

pe

Iulia Vântur are probleme cu vocea. Cum se tratează

Iulia Vântur a părăsit deja de mai mulți ani România și s-a mutat în India, acolo unde și-a construit o carieră de succes. Este actriță la Bollywood și un artist îndrăgit. Revine însă periodic acasă. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când Iulia s-a întors pe plaiuri mioritice și a participat la un eveniment.

Ajunsă la eveniment, vocea i-a dat bătăi de cap. După câteva zile în care s-a confruntat cu o răgușeală, vedeta a rămas fără glas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

„A fost o combinație, mâncasem o înghețată, ăsta a fost motivul inițial. Eu obișnuiesc să stau departe de tot ce e rece, tocmai ca să îmi păstrez vocea. De la înghețată răgușisem, după care am forțat vocea și s-a dus. Azi când m-am trezit, nu aveam voce absolut deloc!”, a povestit Iulia Vântur pentru Click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Din fericire, aceasta are un truc care o ajută să scape de aceste probleme.

„Îmi aduc aminte de tot ce spunea bunica, mama, de tot felul de terapii. Am încercat remedii din astea naturiste. Beau un cocktail de ouă crude, dar dimineață nu aveam ouă. Nu am avut să-mi fac acest shot care-i foarte bun. Am încercat și funcționează foarte bine. Mai era un remediu, pentru tuse. Luam o ridiche neagră, o scobeam, puneam zahăr, beam siropul și imediat îmi trecea!”, a mai adăugat ea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *