Connect with us

Stiri Interne

Iulia Vântur face documentar despre viața lui Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat de mai bine de zece ani în India, unde și-a construit o carieră în domeniul artistic. Vedeta este o cântăreață foarte apreciată acolo și actriță în filme de Bollywood. În prezent, Iulia pregătește un documentar despre viața iubitului său celebru, actorul Salman Khan.

Publicat

pe

Iulia Vântur face documentar despre viața lui Salman Khan

În urmă cu mai bine de zece ani, Iulia Vântur era una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Iulia a plecat însă în India în 2012, iar acolo a cunoscut succesul la Bollywood, îndeplinindu-și visul de a deveni un artist complet. Vedeta cântă și joacă în filme, iar asta îi aduce împlinirea pe plan profesional. Pe plan personal, Iulia se bucură de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Salman Khan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

În prezent, vedeta se află la Londra, unde filmează pentru o piesă care va fi parte dintr-un nou film de Bollywood. De mai bine de un an însă, ea muncește la un proiect surpriză. Este vorba despre un documentar despre viața lui Salman Khan. În calitate de producător, Iulia a realizat interviuri cu persoane care au făcut sau fac parte din viața celebrului actor.

„ Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, a declarat vedeta pentru cancan.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Pe lângă lucrul la acest documentar, ea se ocupă și de cariera sa muzicală, iar în curând ar putea pleca într-un turneu în America.