Connect with us

Stiri externe

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan? Mesajul pe care l-a sters!

Iulia Vantur a lasat sa se inteleaga, printr-un mesaj postat pe Instagram, ca zvonurile despre despartirea de Salman Khan ar fi adevarate. Iata mesajul postat, pe care l-a sters ulterior.

Publicat

pe

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan? Mesajul pe care l-a sters!

Iulia Vantur s-a mutat in India in urma cu multi ani, speculandu-se, inca de la acea vreme, ca ar fi devenit iubita actorului Salman Khan. La inceput au fost foarte discreti in aparitii, pentru ca apoi, incet-incet, sa isi asume relatia speciala si sa se afiseze impreuna in fotografii sau la evenimente.

S-a spus, in acest timp, ca actorul ar avea si alte iubite, fiind unul din cei mai doriti burlaci ai Indiei, si ca i-ar fi greu sa decida care dintre acestea sa ramana cea oficiala, cea cu care fanii lui tot asteapta sa il vada in fata altarului.

In ultimii ani, Iulia Vantur a fost implicata in tot mai multe proiecte in industria de divertisment de la Bollywood. A aparut in filme si a inregistrat piese alaturi de artisti consacrati.

Acum, cand toti se asteptau sa o vada mireasa, asumandu-si, in sfarsit relatia cu Salman Khan, romanca isi deruteaza admiratorii cu un mesaj pe care l-a postat pe Instagram, dar pe care l-a sters apoi, probabil pentru a nu starni mai multe controverse.

Advertisement

„Poate cea mai mare greseala pe care am facut-o in trecut a fost faptul ca am crezut ca iubirea insemna sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Nu cauta persoana cu care vrei sa-ti petreci viata. Trebuie sa devii persoana cu care vrei sa-ti petreci viata”, a scris vedeta pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BjPNPxcg846/?hl=ro&taken-by=vanturiulia

Unii au inteles din acest mesaj ca cei doi s-ar fi despartit, altii ca ar fi doar o invatatura inteleapta preluata din credinta locala ori inspirat de mesajul piesei Selfish, iar unii considera ca mesajul a fost postat pentru a starni controverse si a atrage atentia asupra noului proiect in care sunt implicati amandoi: filmul Race 3, in care joaca Salman Khan, al carei coloana sonora o reprezinta piesa Selfish, interpretata de Iulia Vantur si Atif Aslam, pe versuri de Salman Khan.

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.