Connect with us

Stiri Interne

Iuliana Tudor a lansat cartea ”Fericirea nu costă nimic”. Ce vedete au participat la eveniment!

Iuliana Tudor și-a lansat prima sa carte: Fericirea nu costă nimic. Printre vedetele care i-au fost alături s-au numărat: Gheorghe Zamfir, Andreea Esca, Andreea Marin, Elena Gheorghe, Mihai Morar și mulți alții.

Publicat

pe

Iuliana Tudor a lansat cartea ”Fericirea nu costă nimic”. Ce vedete au participat la eveniment!

Zilele trecute, la ArtMark a avut loc lansarea cărții Fericirea nu costă nimic, o carte-mărturie despre culisele vieții omului de televizine Iuliana Tudor. Alături i-au fost familia, prietenii, colegii, dar și foarte multe persoane publice, printre care: Gheorghe Zamfir, Mihai Morar, Andreea Marin, Andreea Esca, Amalia Enache, Daciana Sârbu, Zoli Toth, Virgil Ianțu, Simona Pătruleasa, Grigore Leșe, Marina Almășan, Fuego și multe alte nume cunoscute.

În cadrul evenimentului, maestrul Gheorghe Zamfir a susținut un moment artistic așa cum numai el știe să o facă, iar Mihai Morar a fost cel care a prezentat acest eveniment atât de important pentru prietena sa, Iuliana Tudor.

Evenimentul de lansare a cărții mele a fost așa cum mi l-am dorit. Cu prieteni, colegi și familia aproape. Am creat o poveste frumoasă, emoționantă și sper memorabilă pentru toți cei prezenți. Le mulțumesc tuturor! Mulțumesc maestrului Gheorghe Zamfir, pentru că ne-a fericit pe toți cu naiul său fermecat. Mulțumesc lui Mihai Morar care mi-a fost alături ca maestru de ceremonii al evenimentului.

Cartea e o poveste pe care o veți citi pe nerăsuflate și care sper să ajute, să inspire și să bucure! O puteți achiziționa deja din librării, dar și pe site-ul editurii Univers!”, mărturisește Iuliana Tudor.

Advertisement

Publicată de Editura Univers, Fericirea nu costă nimic este prima carte care îi aparține omului de televiziune, cel mai puternic promotor al obiceiurilor și tradițiilor românești. Iuliana Tudor oferă cititorilor povestea rădăcinilor ei și o abordare inspirațională pentru cei care încă își caută drumul.

Fericirea nu costă nimic s-a născut la propunerea jurnalistului Răzvan Bucuroiu, care a propus o serie de convorbiri cu autoarea. Ulterior, cartea a căpătat o altă formă, Iuliana construind o adevărată mărturisire despre culisele vieții ei. Acest proiect editorial este cumva și o arhivare a destinului familiei sale și al său personal.

Cartea Fericirea nu costă nimic poate fi achiziționată de aici:
https://edituraunivers.ro/products/fericirea-nu-costa-nimic

Iuliana Tudor este primul om de televiziune care a reinterpretat folclorul și care va rămâne în istoria televiziunii din România prin două mari producții de succes: O dată-n viață și Vedeta Populară.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *