Connect with us

Stiri externe

N-ai sa le ghicesti niciodata varsta! Afla cati ani au Jackie si Joan Collins!

Jackie si Joan Collins si-au facut aparitia marti dupa-amiaza la un eveniment desfasurat la Los Angeles aratand minunat si mult mai tinere decat varsta lor reala. Ambele sustin ca n-au apelat la chirurgia estetica pentru a arata mai bine, asta cu toate ca Joan a recunoscut odata ca a facut o injectie cu Botox.

Publicat

pe

jackie-joan2

Joan si Jackie Collins nu sunt pensionarele clasice cu care v-ati obisnuit. Joan Collins are 80 de ani si Jackie a implinit recent 76 de ani, insa niciuna dintre cele doua femei nu isi arata varsta.

jackie-joan-collins

Daca Joan Collins este cunoscuta publicului in urma carierei ei de actrita si a rolului din „Dinasty”, Jackie este una dintre cele mai bine vandute scriitoare ale timpurilor noastre, cu peste 500 de milioane de carti vandute in 40 de tari.

Cele doua femei si-au facut aparitia la un eveniment caritabil desfasurat marti la Cedars Hospital din Los Angeles si au declarat presei ca forma lor fizica de invidiat se datoreaza unei vieti echilibrate si faptului ca fac mult sport. Ambele sustin ca n-au apelat pana acum la chirurgia estetica pentru a arata mai bine cu toate ca Joan a recunoscut ca si-a facut o singura data injectii cu Botox.