Connect with us

ADPM Beauty

Jackie Kennedy Onassis, secretele frumuseții sale. Ce ritual de îngrijire urma!

Jackie Kennedy Onassis a fost și va rămâne veșnic un veritabil style și beauty icon. O femeie admirată care atrăgea prin eleganță și naturalețe, un model demn de urmat pentru femei, indiferent de generație. Iată câteva dintre secretele frumuseții sale!

Publicat

pe

Jackie Kennedy Onassis, secretele frumuseții sale. Ce ritual de îngrijire urma!

Jackie Kennedy Onassis, a fost, este și va rămâne un style icon. Un model de frumusețe naturală și eleganță demnă de admirat. Iată ce ritual de îngrijire urma Jackie O, câțiva pași pe care îi considera esențiali în rutina ei.

Îngrijirea pielii

Jackie Kennedy apela întotdeauna la dermatologul Erno Laszlo. Acelați care se ocupa și de tenul de porțelan al lui Marilyn Monroe. Dermatologul o sfătuia mereu să evite să aplice uleiuri sau creme foarte grase. Asta pentru a preveni apariția punctelor negre și a coșurilor. Folosea cu regularitate două produse din linia lansată chiar de Erno Laszlo. Este forba despre Phelityl Oil, un ulei de curățare care dizolvă machiajul și elimină impuritățile. Apoi Light Controlling Lotion, un tonic cu exfoliere blândă.

Evita soarele

Jackie evita întotdeauna soarele, purta pălării și ochelari de soare care să îi ferească pielea de razele nocive. Motivul? Își dorea ca tenul ei să arate impecabil, fără pete cauzate de expunerea la soare.

Coafura cu volum

Legendarul hairstylist Kenneth Battelle este în spatele coafurii inconice a lui Jackie O. O sfătuia să nu pună niciodată prea mult produs de fixare. Considera că părul trebuie să arate bine, dar să fie totodată mătăsos. Să fie aranjat, dar să îți poți trece mâna prin el cu lejeritate.

Advertisement

Rutina de somn

Ce făcea Jackie O pentru o coafură mereu impecabilă? Avea fețe de pernă de mătase. Asta deoarece bumbacul înăsprrește firul de păr.

Îngrijirea părului

Părul ei avea nevoie de hidratare intensă. Folosea ulei pe lungimea firului și pe vârfuri. Favoritul lui Jackie Kennedy era un produs pe bază de lavandă.

Fond de ten

Pentru un ten ca de porțelan, Jackie O folosea mereu Flawless Finish Foundation de la Elizabeth Arden.

Rujul

Jackie Kennedy nu era adepta unui machiaj încărcat. Ba din contră, încerca să folosească cât mai puține produse de make up. Adesea își asorta rujul la ținute. Nuanțele de roșu și corai se numărau printre favoritele ei.

Parfumul

House of Kriegler era casa de parfumerie preferată. Aroma favorită, Lovely Patchouli 55. Un parfum cu note de ambră, bergamotă, patchouli și citrice.

Advertisement

O plimbare pe zi

Jackie Kennedy se temea de apariția varicelor. În acest sens, specialiștii i-au recomandat mișcare zilnică sub forma unor plimbări lungi.

Zile cu coafuri nereușite

Atunci când părul nu îi stătea așa cum și-ar fi dorit, Jackie O găsea soluția perfectă. O eșarfă de mătase, de preferat marca Hermes. De asemenea, ochelarii mari de soare acopereau imperfecțiunile în zilele mai puțin bune.

Dietă

Jackie mânca două ouă fierte la micul dejun, carne de vită fiartă și brânză cottage la prânz, iar seara carne cu salată. Ocazional, consuma mere și adora să bea șampanie.

Ceasul de 379.000 de dolari purtat de Jackie Kennedy este acum al lui Kim Kardashian