Connect with us

Stiri externe

Jane Seymour și Joe Lando, din nou împreună la 25 de ani de la terminarea serialului Dr Quinn

Dr Quinn a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai urmărite seriale în perioada anilor 90. Actorii Jane Seymour și Joe Lando, protagoniștii acestui serial, s-au reunit după 25 de ani. Iată cu ce ocazie!

Publicat

pe

Jane Seymour și Joe Lando, din nou împreună la 25 de ani de la terminarea serialului Dr Quinn

Jane Seymour și Joe Lando sunt din nou împreună. La 25 de ani de la terminarea serialului Dr Quinn, cei doi s-au reunit. În serial, ea juca rolul medicului Michaela Quinn, iar el pe cel al iubitului ei, Byron Sully.

Acum, Jane Seymour și Joe Lando joacă din nou împreună. Sunt protagoniștii unui film special realizat de Lifetime cu tematică de Crăciun. „A Christimas Spark” se numește producția.

În film, Jane joacă rolul văduvei Molly. Soțul i-a murit recent, iar ea și-a pierdut energia și a renunțat complet la ideea de iubire. Își vizitează fiica de Crăciun, iar acolo este cuprinsă de magia Sărbătorilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lifetime TV (@lifetimetv)

Fostă profesoară de teatru, acceptă să regizeze spectacolul de Sărbători în micul orășel. Ajunge astfel să se îndrăgostească de actorul principal. Hank (Joe Lando), cel mai râvnit burlac.

Pe măsură ce sentimentele apar, Molly își redescoperă spiritul liber și bucuria de a trăi. În urma unor întâmplări, ajunge chiar să joace în piesa de teatru alături de Hank.