Connect with us

Stiri Interne

Janina Nectara scrie in Vogue Turcia

Janina Nectara, fondatoarea site-ului Fashion Avec Passion si corespondentul Observatorului Special de la Antena 1 scrie pentru revista Vogue, editia din Turcia.

Publicat

pe

janina-nectara-1

Supranumita “biblia modei”, Vogue este cea mai mare autoritate in domeniul modei. De mai bine de 100 de ani, Vogue ramane cea mai puternica voce din industrie.

Cele 21 de editii internationale ajung in mainile a 23,5 de milioane de persoane din intreaga lume si 40 de milioane de vizitatori unici pe platformele digitale.

Vogue Turcia i-a publicat romancei in 2010 primele articole despre cele mai recente trenduri in materie de moda si beauty.

kim-kanye-vogue1

“Sunt deosebit de incantata sa imi vad semnatura in Vogue! O colaborare fara precedent in industria media romaneasca, pe care o privesc cu mare emotie. Fiind cea mai influenta revista de moda din lumea, standardele sale cer constant excelenta si inovatie. Nu degeaba se spune ca inainte sa apara ceva in moda, apare mai intai in Vogue! De aceea, nu pot decat sa fiu extrem de recunoscatoare pentru oportunitatea fantastica de a-mi publica articolele”, declara Janina Nectara.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.