Connect with us

Stiri externe

Jeff Bezos, 76 de milioane de dolari pentru această proprietate în Maui, Hawaii

Lui Jeff Bezos îi place să trăiască pe picior mare. Recent, a cheltuit 76 de milioane de dolari pentru o proprietate impresionantă în Maui, Hawaii. O sumă mică raportată la averea lui, estimată în prezent la 201.5 miliarde de dolari.

Publicat

pe

Jeff Bezos, 76 de milioane de dolari pentru această proprietate în Maui, Hawaii

Jeff Bezos și-a cumpărat o casă în Paradis. Mai exact în Maui, o insulă exotică din Hawaii. Fondatorul Amazon și partenera lui de viață, Lauren Sanchez, și-au cumpărat o proprietate în valoare de 76 de milioane de dolari. Printre celebritățile care mai dețin case în Hawaii se numără Oprah, Mark Zuckerberg sau Larry Ellison.

Casa cumpărată de Jeff Bezos este una mai mare decât restul proprietăților din zonă. Este o vilă izolată, amplasată pe malul ocanului. O casă de vacanță în care fondatorul Amazon se poate bucura în voie de liniște și intimitate.

Proprietatea achiziționată de Jeff Bezos în Maui se numește La Perouse Bay. Este compusă din 7 parcele de pământ și plajă privată cu nisip alb.

Este compusă dintr-o casă principală, casă de oaspeți și alte câteva clădiri mai mici. De asemenea, dispune de o piscină imensă și bucătărie în aer liber cu vedere la ocean.

Advertisement

Cei mai bogați oameni din lume în 2021. Top Forbes.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *