Connect with us

Stiri externe

Jennifer Garner și Bradley Cooper, noul cuplu de la Hollywood?

Ambii actori de succes, singuri, părinți, celebri și extrem de sexy. Formează oare Jennifer Garner și Bradley Cooper cel mai nou cuplu din Cetatea Filmului? Iată în continuare toate detaliile!

Publicat

pe

Jennifer Garner și Bradley Cooper, noul cuplu de la Hollywood?

Jennifer Garner și Bradley Cooper au avut o chimie extraordinară în serialul Alias (2001 – 2006). Și se pare că cei doi au rămas de atunci prieteni apropiați. Iar acum, când ambii sunt singuri, presa internațională speculează că prietenia lor ar fi evoluat într-o poveste de iubire.

Jennifer Garner s-ar fi despărțit recent de John Miller, bărbatul cu care s-a iubit după divorțul de Ben Aflleck.

Zilele trecute, actrița a fost fotografiată alături de Bradley Cooper. Cei doi ieșiseră la plajă alături de Lea de Seine, fiica în vârstă de 3 ani a actorului.

Vizibil fericiți, s-au distrat construind castele de nisip alături de fetița pe care Bradley Cooper o are cu fosta sa iubită, supermodelul Irina Shayk. Presa internațională scrie că cei doi flirtau și se comportau ca un cuplu.

Advertisement

Jennifer Garner s-ar fi despărțit de John Miller exact înainte ca Los Angeles să intre în carantină. Bradley Cooper, pe de altă parte, nu a mai fost implicat în nicio relație serioasă după despărțirea de Irina Shayk.

Divorțul lui Jennifer Garner de Ben Affleck s-a finalizat în anul 2018. La 3 ani după ce actorii s-au separat.

Unde a fugit Irina Shayk dupa despartirea de Bradley Cooper

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *