Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez, adevarul despre interventiile estetice!

La 44 de ani, Jennifer Lopez arata incredibil si multi specialisti in domeniu sunt de parere ca diva este dependenta de chirurgia estetica. Artista tine sa raspunda acestor acuzatii si face lumina in privinta misterului operatilor estetice.

Publicat

pe

jennifer-lopez
A apelat sau nu Jennifer Lopez la bisturiu pentru a arata la 44 de ani mai bine ca la 20? Dupa ce chirurgul estetician Dr. Ayham Al-Ayoubi din Londra a scris pe Twitter ca diva prezinta urmele mai multor interventii chirurgicale, Jennifer Lopez tine sa nege acest lucru, tot printr-o postare pe Twitter.

„Imi pare rau, domnule, nu am suferit nicio interventie estetica pana acum”, sustine Jennifer Lopez.

Dupa ce raspunsul lui Jennifer Lopez a cauzat un adevarat scandal, doctoral si-a cerut scuze tot pe Twitter si a pretins ca postul initial a fost scris de un asistent al lui, fara ca acesta sa stie ce se intampla pe reteaua de socializare.

„Draga Jennifer Lopez sper ca imi vei accepta scuzele sincere cu privire la mesajul postat anterior pe Twitter. Acesta a fost scris de asistentul meu, fara ca eu sa stiu acest lucru”, a scris doctorul Avham Al-Ayoubi ulterior.