Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez, dezvăluiri intime! Ce scrie pe inelul de logodnă primit de la Ben Affleck!

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare parcă desprinsă din filme. S-au iubit, s-au despărțit, s-au regăsit după mulți ani și vor trăi fericiți până la adâncă bătrâneți. Sau, cel puțin, așa speră! JLo a făcut recent o serie de dezvăluiri intime! Iată ce scrie pe inelul de logodnă primit de la Ben Affleck!

Publicat

pe

Jennifer Lopez, dezvăluiri intime! Ce scrie pe inelul de logodnă primit de la Ben Affleck!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în urmă cu câteva luni. Prima oară, cei doi ar fi trebuit să ajungă împreună în fața altarului în 2004. S-au despărțit însă atunci înainte ca acest lucru să se întâmple. Povestea lor de dragoste este astfel una desprinsă parcă din scenariul unui film de Hollywood.

De curând, Jennifer Lopez a reflectat asupra mariajului și asupra acestei povești de iubire. Spune că acum iubirea ei pentru Ben Affleck este mult mai clară și mai puternică decât înainte.

„Acum știm și nu mai există dubii. Suntem eu și el, până la capăt”, spune diva despre căsnicia lor.

Ben Affleck a gravat un mesaj pe inelul de logodnă pe care i l-a dăruit lui JLo în primăvara acestui an. Pe bijuterie scrie simplu „Not. Going. Anywhere.” În traducere, „Nu Plec Nicăieri”. Semn că cei doi sunt siguri că vor trăi fericiți, împreună, până la adânci bătrâneți. Exact ca în basme.

Se pare că exact cu același mesaj își încheia Affleck email-urile în momentul în care cei doi au reluat legătura.

Advertisement

„Poți primi o a doua șansă dacă nu renunți. Prima oară când ne-am despărțit, a fost cea mai mare durere pe care am simțit-o vreodată. Am avut inima frântă și, sincer, credeam că am să mor”, a mai povestit JLo.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *