Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez, noua imagine a ochelarilor Dolce & Gabbana. Cum a pozat vedeta!

După ce, în trecut, a lansat propriile colecții de ochelari de soare împreună cu un brand australian, iată că acum Jennifer Lopez este noua imagine a ochelarilor Dolce & Gabbana. Cum a pozat vedeta!

Publicat

pe

Jennifer Lopez, noua imagine a ochelarilor Dolce & Gabbana. Cum a pozat vedeta!

Jennifer Lopez și-a unit forțele cu unul dintre cele mai de succes fashion branduri ale tuturor timpurilor. JLo este imaginea celei mai noi colecții de ochelari lansată de Dolce & Gabbana. O colecție realizată în colaborare cu Luxottica.

„Întotdeauna am fost un fan al eleganței atemporale Dolce & Gabbana. Colecțiile lor sunt pline de personalitate”, a declarat Jennifer Lopez pentru BAZAAR. Diva a adăugat că D&G reușește întotdeauna să „împletească tradiția și arta în fiecare piesă”.

Ședința foto pentru campania de promovare a colecției poartă semnătura fotografilor Mert Alas și Marcus Piggott. JLo nu apare singură în imagini, ci alături de modelul britanic David Gandy.

Piesele din această colecție sunt inspirate de începutul anilor 90. Sunt în mare parte ochelari supradimensionați, modele tip pilot sau cat-eye.

Advertisement

Jennifer Lopez, apariție iconică la Veneția pentru show-ul Dolce & Gabbana

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *