Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au întors la foștii după despărțire

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au rupt logodna în luna aprilie, după 4 ani de iubire intensă. Dacă JLo s-a întors în brațele lui Ben Affleck, iată că și A-Rod pare că a revenit în viața fostei sale soții după despărțirea de celebra artistă.

Publicat

pe

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au întors la foștii după despărțire

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au iubit timp de 4 ani și toată lumea era sigură că vor ajunge în fața altarului. Uneori însă, viața bate filmul. Astfel că povestea lor nu a avut happy end. Cei doi au rupt logodna în luna aprilie a acestui an.

După despărțire, Jennifer Lopez a reluat legătura cu unul dintre foștii ei iubiți. Este vorba despre Ben Affleck. Scânteia iubirii s-a reaprins între ei, astfel că au hotărât să-și mai dea o șansă. Nu au vorbit încă public despre împăcarea lor, însă au bifat deja câteva escapade romantice. Și se pare că lucrurile merg de minune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Rodriguez (@arod)

Advertisement

Alex Rodriguez a luat modelul JLo și petrece din ce în ce mai mult timp în compania fostei sale soții. Cei doi fac fitness împreună, iar A-Rod chiar a postat pe social media imagini în care apare alături de Cynthia Scurtis. Cei doi au două fiice împreună și au fost căsătoriți între anii 2002 și 2008.

Cum arată casa din Miami în care și-au reînnoit sentimentele Jennifer Lopez și Ben Affleck

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *