Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ceartă în mașină. Cum au fost surprinși!

La un an după ce au avut parte de o nuntă ca în povești, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi purtând o discuție tensionată în mașină. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ceartă în mașină. Cum au fost surprinși!

Jennifer Lopez și Ben Affleck par că formează cuplul perfect. Amândoi sunt frumoși, au succes, iar povestea lor de dragoste e desprinsă din filme. Iată însă că lucrurile nu ar sta totuși atât de roz în familia lor.

Fie că se iubesc cu năbădăi, fie că au reale probleme de cuplu, cei doi nu se sfiesc să își trăiască momentele tensionate în public.

Recent, paparazzi americani i-au surprins pe JLo și Ben în timp ce se certau în mașină. El gesticulează puternic și pare că explică ceva pe un ton ridicat, iar ea pare extrem de nemulțumită de situație.

Presa internațională scrie că prietenia lui Ben cu fosta soție, Jennifer Garner, ar da naștere problemelor din relația cu JLo. Apropiații cuplului spun însă că cei doi amorezi se înțeleg de minune și nu au niciun fel de probleme. Asta în timp ce reprezentanții lor nu au răspuns solicitărilor de a da un punct de vedere oficial.

Nu este prima oară când Ben și Jennifer au avut astfel de momente tenisonate în public. La începutul anului, la Premiile Grammy, o serie de imagini în care Ben Affleck pare plictisit pe parcursul ceremoniei de premiere au făcut înconjurul lumii. De asemenea, virale au ajuns și imaginile în care JLo pare că își mustră soțul pentru atitudinea neprietenoasă.