Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în prag de divorț?

În urmă cu doi ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit și păreau că vor fi împreună pentru totdeauna. Iată însă că cei doi ar fi acum în prag de divorț. Conform zvonurilor din presa internaționaă, Ben Affleck ar fi părăsit deja domiciliul conjugal. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în prag de divorț?

În 2002, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit prima oară. Actorul i-a dăruit atunci un inel cu diamant roz, creație a celebrului bijutier Harry Winston. S-au despărțit însă atunci și nu au mai ajuns în fața altarului.

În aprilie 2021, cei doi s-au regăsit. Atunci, Jennifer a rupt logodna cu Alex Rodriguez, iar Affleck s-a despărțit de Ana de Armas. S-au logodit un an mai târziu și apoi a urmat nunta.

Povestea lor de dragoste părea desprinsă din basme. Toată lumea credea că cei doi vor rămâne împreună până la final, că le-a fost menit să se iubească.

Iată însă că, în realitate, lucrurile nu ar sta deloc așa. JLo și Ben nu s-au mai afișat împreună public de aproape două luni. Actorul nu și-a însoțit partenera nici măcar la MET Gala.

Presa internațională scrie că Ben ar fi părăsit deja căminul conjugal. Astfel, divorțul ar fi iminent. Reprezentanții cuplului au fost contactați pentru a oferi un punct de vedere oficial. Aceștia nu au răspuns încă.

„Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, ar fi declarat un apropiat al celor doi.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *