Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în tensiuni? Gesturile de la Grammy, explicate de un expert!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost cuplul serii la Premiile Grammy 2023, eveniment desfășurat la Los Angeles duminică noapte. Toți ochii au fost ațintiți spre ei, iar imaginile în care Ben Affleck părea plictisit și JLo îl mustra au făcut înconjurul lumii. Gesturile celor doi au fost explicate de un expert.

Publicat

pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în tensiuni? Gesturile de la Grammy, explicate de un expert!

Ediția cu numărul 65 a Premiilor Grammy s-a desfășurat duminică noapte la Los Angeles. La gală au participat cele mai mari vedete din industria muzicală. Printre invitații de seamă s-au numărat Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cei doi au participat pentru prima oară la Grammy în calitate de soț și soție.

O serie de imagini în care Ben Affleck pare plictisit pe parcursul ceremoniei de premiere au făcut înconjurul lumii. De asemenea, imaginile în care JLo pare că își mustră soțul pentru atitudinea neprietenoasă.

Publicația Page Six a luat legătura cu un expert în limbajul corpului care a explicat gesturile celor doi de la Grammy.

„Ben Affleck i-a șoptit ceva la ureche, dar Jennifer Lopez a reacționat foarte violent. Și-a rotit capul, vizibil deranjată de ce a auzit. S-a apucat cu o mână de un genunchi, în timp ce cu cealaltă i-a strâns piciorul lui Ben Affleck, într-un gest clar de control. Când vorbește, se atinge în zona pieptului și arată astfel un gest de reproș mai degrabă, decât unul de afecțiune. Jennifer Lopez e plină de reproșuri și încearcă să-l controleze pe Ben Affleck”, spune un expert în limbajul corpului.”, a explicat aceasta.

Un alt expert a încercat traducerea a ceea ce îi spune JLo soțului ei: „Fii și tu mai prietenos, caută să arăți mai motivat.” Răspunsul lui? „Aș putea.”

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha 🙂 I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

O femeie care ar fi stat chiar lângă cei doi la Premiile Grammy a dezvăluit, pentru Daily Mail, cum ar fi stat de fapt lucrurile. Ea spune că Jennifer și soțul ei stăteau liniștiți la masă și, când s-au uitat pe telefoane, au descoperit imaginile devenite viral. Cei doi chiar s-au fi amuzat pe această temă. Totul ar fi pornit de la lipsa de entuziasm a actorului și cearta ar fi fost una în joacă.