Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Imagini de la ceremonie!

La aproape 20 de ani distanță de momentul în care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit înainte de a face acest pas, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Iată imagini de la ceremonie!

Publicat

pe

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Imagini de la ceremonie!

În 2002, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit prima oară. Actorul i-a dăruit atunci un inel cu diamant roz, creație a celebrului bijutier Harry Winston. S-au despărțit însă atunci și nu au mai ajuns în fața altarului. În aprilie 2021, cei doi s-au regăsit. Atunci, Jennifer a rupt logodna cu Alex Rodriguez, iar Affleck s-a despărțit de Ana de Armas. S-au logodit un an mai târziu și toată lumea aștepta momentul căsătoriei.

Ei bine, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. S-a întâmplat sâmbătă, în cel mai mare secret. Ceremonia s-a desfășurat în Las Vegas.

Jennifer Lopez uploaded to her newsletter pics from her and Ben’s wedding. Credit: On The JLo

Pe blogul ei, Jennifer a împărtășit fanilor imagini și detalii despre fericitul eveniment. JLo a purtat două rochii de mireasă. Una simplă, fără mâneci sau decolteu, și o a doua cu mâneci din dantelă albă. Mirele a purtat un smoking alb.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris diva în newsletter-ul trimis către fani.

„Exact ce ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență de căsătorie cu alte patru cupluri. Toți ne doream același lucru. Ca lumea să ne recunoască ca parteneri. Și să ne declarăm dragostea lumii prin simbolul antic și aproape universal al căsătoriei”, a continuat ea.

Advertisement

Se pare că alături le-au fost mama lui Jennifer Lopez, precum și cei doi gemeni ai divei, Emme și Max.

După căsătorie, celebra artistă și-a schimbat oficial numele în Jennifer Lynn Affleck.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Pe Instagram, JLo a postat o imagine din dimineața de după nuntă. Stă relaxată în pat, iar pe degetul inelar poartă verigheta.

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *