Connect with us

Stiri externe

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, la 18 ani distanță de prima logodnă, atunci când s-au despărțit înainte de a ajunge în fața altarului. De această dată însă, cei doi speră că va fi cu noroc. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară. Informația a fost confirmată weekend-ul acesta de reprezentantul artistei. Prima oară, JLo și Ben Affleck ar fi trebuit să ajungă împreună în fața altarului în 2004. S-au despărțit însă atunci înainte ca acest lucru să se întămple.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Advertisement

Pe site-ul ei, On the JLo, vedeta a postat un video în care pare extrem de emoționată și poartă pe deget inelul de logodnă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, pe platourile de filmare ale peliculei Gigli. S-au îndrăgostit și au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. S-au logodit atunci și și-au dorit să își unească destinele. Nu a fost să fie însă și s-au despărțit în 2004, spre dezamăgirea tuturor.

Și-au reluat relația în primăvara anului trecut. Imediat după ce JLo s-a despărțit de Alex Rodriguez, iar Ben i-a spus adio actriței Ana de Armas.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră să fiu cu el. Este o frumoasă poveste de dragoste care a primit a doua șansă”, spunea Jennifer Lopez.

Pentru ea, aceasta va fi cea de-a 4-a căsnicie, iar pentru el a doua. JLo a mai fost măritată în trecut cu actorul Ojani Noa, dansatorul Chris Judd și Marc Anthony. Cu acesta din urmă are 2 copii, gemenii Max și Emme (14 ani). Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner și au împreună 3 copii: Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani).

Advertisement

Cum au imitat-o travestiții pe Jennifer Lopez. I-au recreat cele mai iconice look-uri!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *